CBD kapljice iz industrijske konoplje

Osnovno masažno olje, mandljevo, z dodatkom kanabinoidov- CBD- v obliki kapljic. Nima psihotropnih efektov. Ima pa ogromen terapevtski potencial.

Z masažo kanabinoidi počasi preidejo v telo, v kri in tako lepo porazdeljeni preidejo v krvni sistem. Pripomorejo k sproščanju mišic, napetosti, stresu. So močan antioksidant, lajšajo bolečine,  pospešujejo rast zdravih celic, krepijo imunski sistem. Pomirjujoče delujejo na človeka, kot celoto, poskrbijo za globok spanec in posledično je zdravje in počutje veliko boljše.

                       

                                tečaj: UČENJE  TEHNIK  SAMOPOMOČI  IN  SAMOZDRAVLJENJA

Veliko težjih obolenj je možno preprečiti z uporabo tehnik za samopomoč. So pa te tehnike tudi čudovit dodatek k zdravljenju uradne medicine - zdravljenje je hitrejše.

Nobena težava, na katerem koli področju, ne pride kar naenkrat, ampak postopoma, včasih traja več let predno se izkristalizira. Življenje se pač dogaja, za vse zmanjkuje časa. Naše telo nas sicer opozarja, naj se malo ustavimo, nekaj spremenimo, razčistimo, popravimo, toda pogosto to preslišimo in gremo dalje, čez vse meje.  Vsa  nerazrešena opozorila pa se nabirajo v naši notranjosti, nas energijsko bremenijo, čakajo, in ko smo izčrpani, preutrujeni - takrat privrejo na površje na različne načine. 

Ker smo si različni, je tudi pristop do zdravljenja različen, edinstven za vsakega posameznika. Srečanje je individualno. Pri prvem srečanju natančno pregledamo vsa področja življenja, poiščemo šibke točke. Ko je vse že malo poznano, pripravim program in določene tehnike samopomoči za naslednje srečanje. Vsak posameznik prejme svoj lastni priročnik za nadaljne delovanje. Tukaj naj pojasnim, da razne težave ne pridejo kot samostojne, ampak so vedno povezane z različnimi področji in se pogosto pojavljajo, zato je tako pomembno, da smo sami mojstri za vse neprijetnosti. 

S poznavanjem tehnik za samopomoč lahko vsako najmanjšo težavo takoj razrešimo, posledično ni obremenjen naš energijski sistem in nam ostane dovolj moči za vsakodnevna opravila. Tehnike so preproste, vsak se jih lahko nauči. Ko njihova uporaba postane dnevna rutina človek opazno izžareva moč in zdravje.

tel: 040 756634 - Ljuba Remec

 

 

                                                                        REIKI  TEČAJI   +  REIKI ZDRAVLJENJA

Uporaba REIKI USUI energije je ena od tehnik za samopomoč in pomoč drugim, ki je najlažja, vedno prisotna, enostavna, ena najmočnejših, je vsestranska pomoč. Tudi te tehnike se lahko vsak nauči. Je povsem varna - ne sebi, ne drugim z njo ne narediš škode, nič slabega, ker v tej negativni smeri ne deluje. 

Obstajajo štiri stopnje iniciacije. V prvo stopnjo so lahko inicirani vsi, v drugo stopnjo pa le odrasle osebe. Za tretjo in četro stopnjo se odločijo tisti, ki so namenjeni širit nauk Usui Reikija naprej. 

Kdor redno uporablja reiki energijo je navdušen nad njegovim delovanjem in nad pozitivnimi rezultati.

Več informacij na

tel: 040 756634 - Ljuba Remec