MASAŽE + ENERGETSKA ZDRAVLJENJA + TEČAJI

MASAŽE

Lahko se odločite za  preprosto, klasično sprostilno masažo, možno je tudi z dodatkom konopljinih kapljic CBD, za globljo sprostitev( več na blogu).

Za fizične, kronične  težave je priporočljiva masaža globokih tkiv, kjer se postopoma sproščajo mišice, plast za plastjo, dokler se ne pride do izvora težav. Uporablja se jo tako za sproščanje mišic, kot težav s sklepi, s hrbtenico, vratom, kolki, rokami, nogami, torej vse, kar spada pod gibalni sistem. 

Pri sprošanju napetosti v trebušni votlini je pripravna Maya abdominal masaža, za uravnovešanje delovanja notranjih organov pa je priporočljiva tehnologija s svetlobo. 

Refleksna masaža stopal z limfno drenažo in uporabo terapevtske tehnike na akupresurnih točkah na stopalih pripomore k čudoviti sprostilno/zdravilni masaži, ki se prenaša na celotno telo, tako fizično, kot čustveno in mentalno.

Energetska sprostilna masaža je z dodatkom energije( poznana kot bioenergija) s pomočjo različnih tehnologij, kar človeka dobesedno napolni z močjo, na vseh nivojih telesa odpravi blokade in tako lahko energetsko/električni tok v telesu ponovno nemoteno deluje. 

 

ENERGETSKA ZDRAVLJENJA + SVETOVANJA

Stvari v življenju se dogajajo in tako imamo kot posledico razne čustvene, fizične težave, zamazane energetske centre, moteno delovanje vitalne energije, vzorce in navade, ki bi se jih radi znebili pa ne vemo kako, neki notranji nemir, katerega si ne znamo razložit, stalno se nam dogajajo neprijetne stvari, v življenju bi radi naprej, pa ne vemo kako, in podobno... Življenje se pač dogaja in tako imamo nešteto možnosti za razne težave. Prav vsakomur se zgoraj naštete stvari vsaj enkrad pojavijo, to je normalno in skoraj vedno smo sami sposobni rešiti težave, ker pač imamo vsi v sebi ta znanja, čeprav ne vemo zanje, to je tisti AHA... trenutek. 

Se pa zgodi, da ključa rešitve sami vedno ne moremo najti in tako nam je lahko v pomoč svetovanje in energetsko zdravljenje, ki nam pomaga sprostiti ovire, blokade, do rešitve naših težav, naj bo to na fizičnem, mentalnem ali pa na čustvenem področju.  

SANJE IN NJIHOVA VSEBINA - RAZLAGA SANJ

Sanje so pomemben del življenja. Za vsakega posameznika so individualne, ker smo vsi ljudje različni, unikatni. Čez dan, v budnem stanju imamo vse po kontrolo, vse misli, razmišljanja, vidno polje okrog nas, vsa dogajanja. V globokem spanju pa tega nadzora ni in tako se lahko izraža naša duša, podzavest in naše nezavedno - kaže nam smernice za naprej, nam nekaj dopoveduje, prikazuje kaj je za nas dobro in kaj ne. Večino teh sanj se ne spomnimo, najpomembnejše pa navadno sanjamo zjutraj pred prebujanjem in teh se pa spomnimo. V kolikor si jih ne takoj zabeležimo, gredo v pozabo in s tem tudi zelo koristni nasveti in smernice. Kar si zapomnimo, je njihova pravilna razlaga zelo pomembna. Sanje so vedno v povezavi s čovekovim trenutnim stanjem, delom, razmišjanjem. Priporočljivo je, da si vzamete čas, se umirite, vse kar ste si zapomnili natanko zapišete, vse podrobnnosti in nato se poglobite vase, v globoko razmišljanje, natančno opazovanje telesnih občutkov in mogoče boste iz sanj prebrali pomembno sporočilo. Kar boste iz tega razbrali, je koristno vodilo za naslednji korak.

TEČAJI: REIKI , TEČAJ SAMOPOMOČI

                                                Več o tečajih  najdete na mojem blogu.       

          Lahko se izvaja tudi individualno. Pokličite in dogovorimo se za dan in uro, ki vam ustreza.

                                                      tel: 040 756634  -  Ljuba Remec